Klusadvies blog

Onze producten werken goed. Dat weten we, maar hoe je ze nu precies toepast en hoe het allemaal werkt? Die vragen krijgen we vaker en daarom hebben we verschillende blogs over onze producten geschreven. Zo kun je zien hoe we ze hebben gebruikt en op welke manier je ze kunt toepassen.

We hebben 6 categorieën omdat we 6 producten hebben. Heb je een vraag of verzoek, aarzel dan niet om ons te bellen of een e-mail te sturen. We helpen je graag verder. Je kunt desgewenst naar specifieke termen zoeken of gewoon door de categorieën bladeren.Cementmix

Cementmix kan worden gebruikt om beton waterdicht te maken. In deze categorie vind je allerlei blogartikelen waarbij we cementmix hebben toegepast.

Lees blogs over Cementmix


Woodcon

Met Woodcon maak je hout waterdicht en vuilafstotend. Het is makkelijk te verwerken, lees onze blog artikelen voor meer inspiratie. Of als je gewoon wilt weten hoe je bijvoorbeeld jouw houten tuinmeubelen kunt beschermen.

Lees blogs over Woodcon


Oppercon

Je hebt alles gelezen over ons product Oppercon en nu wil je ook aan de slag. Maar hoe gaat dat precies en zijn er referentie projecten? Je leest erover in onze blogartikelen.

Lees blogs over Oppercon


Permacon

Eindelijk beton dat echt waterdicht is. Met Permacon ben jij helemaal voorbereid op de toekomst en hoef je je geen zorgen meer te maken over optrekkend vocht, betonrot of waterschade. Lees je mee met ons blog?

Lees blogs over Permacon


Ferrocon

Bij Ferrocon horen we het meeste van onze klanten dat ze aan ontroesten denken. Daar haken we graag op in: het is niet zozeer ontroesten, het zet roest om in een staalharde laag. Lees er mee over in onze blog.

Lees blogs over Ferrocon


Ecocal

Last van witte vlekken op een muur? Met Ecocal haal je dit gemakkelijk weg. Het is makkelijk te verwerken met kwast of lagedrukspuit.

Lees blogs over Ecocal